Chartervloot

Muiden is de ideale startplaats voor onvergetelijke vaartochten. Wat wil je, met aan de ene kant de Vecht en de andere het IJsselmeer en de Waddenzee? Dagtochten, een weekeind of een hele week? Er is van alles wat. Een absolute aanrader voor feesten, bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten, presentaties, etc. De schepen kunnen ook als stilliggende locatie worden gehuurd. Elke rederij beschikt over diverse arrangementen en catering. Diverse schepen zijn een officiële trouwlocatie!

Hieronder een keur aan mogelijkheden. Op de websites van de rederijen treft u uitgebreidere informatie aan.

Belle van Zuylen
Geniet van de Vecht en het goede leven tijdens een tochtje met de klassieke salonboot Belle van Zuylen. Dit voormalige directievaartuig is van buiten en van binnen een lust voor het oog. Ruimte voor 30 personen.
Contact
Rederij Belle
Tel.: 0294-261433
www.rederijbelle.nl
info@rederijbelle.nl
 

 

De Saffier.
De Saffier heeft alles voor een geslaagde zeiltocht. Met vrienden of familie, met medewerkers of relaties, voor een reünie of een vergadering: u bent verzekerd van een perfecte dag. We verwennen u met onze catering, organiseren amusement aan boord en regelen uitstapjes en gidsen. Voor grote groepen kunnen we meerdere schepen inschakelen. En ook voor een bruiloft kunt u terecht: de Saffier is officiële trouwlocatie van de gemeente Muiden.
Contact

Anton Mulder
Tel.: 06-55152750
info@saffier.org
www.saffier.org

 

Langszij Verwisseling
De Verwisseling is een voormalig vrachtschip dat is aangepast aan een nieuwe bestemming: het maken van zeiltochten met passagiers. Schipper en maat laten u kennis maken met het zeilen en alles wat daar bij komt kijken. Op uw gemak toekijken mag natuurlijk ook. Aan boord is plaats voor 20 personen (14 slaapplaatsen).
Contact
Langszij Zeilcharters
Tel.: 020-6684690/ 06-51592999
www.verwisseling.nl
info@verwisseling.nl

 

De Lis
De Lis (Leven Is Strijd) is een prachtige zeiltjalk uit 1902, te huur is voor allerlei geriefelijke zeiltochten over IJsselmeer en Waddenzee. Intussen leert uzelf de fijne kneepjes van het platbodemzeilen en proeft u de sfeer van weleer. Ruimte voor 30 passagiers.
Contact
Leon Oosterbroek
Tel.: 06-53261486
www.delis.nl
mail@delis.nl

 

De Muider Compagnie
Holland op zijn mooist. Drie zeilende klassiekers uit de sterrenklasse. De klassieke tjalkjachten De Egelantier en De Rederijker bieden plaats aan groepen van 50 tot 55 personen. Statenjacht de Utrecht, het enige schip in VOC-stijl dat dagelijks te huur is om echt mee te varen, heeft plaats voor maximaal 27 personen.
Contact
Menno Hoekstra
Tel.: 0294 – 262413
www.muidercompagnie.nl
info@muidercompagnie.nl
 

 

Muiden Maritiem
Zeil mee met de klippers, tjalken en lemsteraken van Muiden Maritiem. Je verjaardag, bedrijfsuitje, bruiloft of familiedag is bij Muiden Maritiem in meer dan goede handen! Met all-in arrangementen waarbij een ontspannen zeiltocht gecombineerd wordt met iets cultureels, recreatiefs of culinairs.
Contact
Muiden Maritiem
Tel.: 0294 264 860
www.muidenmaritiem.nl
info@muidenmaritiem.nl
 

 

Twee Gebroeders
Deze meer dan 100 jaar oude Friese klipper heeft in zijn jonge jaren nog turf, kolen en aardappelen vervoerd. Tegenwoordig doet hij dienst als zeilend passagiersschip met een comfortabel ingericht 'vrachtruim'. Met plaats voor 50 personen tijdens dag- of avondtochten.
Contact
Alfred Vellekoop
Tel.: 0294 450150 / 06-55870522
mobiel www.tweegebroeders.nl
info@tweegebroeders.nl

 

De Volharding
Heerlijk zeilen, luieren, eten en drinken. Schipper Bram Leuverman en maat laten u kennis maken met het zeilen en alles wat daar bij komt kijken. De oude dektjalk vervoerde vroeger vracht. Na een grondige verbouwing doet De Volharding tegenwoordig dienst als zeilend passagiersschip voor 20 personen tijdens dag of avondtochten.
Contact
Bram Leuverman
Tel.: 06-51005929
www.zeileninmuiden.nl
info@zeileninmuiden.nl

 Het beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >